Blog - Keluarga

Share

gambar ni disnap semalam, masa pergi tgk sunset di Osaka Port : )

Esok 9hb May, adalah Hari Ibu, ingin ros ucapkan Selamat Hari Ibu pada semua ibu, Ummi, Mama, Ma, Okasan atau apa jua panggilan Ibu di seluruh dunia, Terlebih dahulu ingin ros berterima kasih pada Mak Ros, Puan Hamidah Abdullah yang telah melahirkan ros di dunia merangkap juga teman baik ros berbicara, Mak ros ni sporting, ros suke berbual dengan Mak ros, tak kisah lah ape jua topik, seronok je, dengan Mak Ros ni lah, ros mencurahkan ape jua masalah dan berkongsi rahsia, aduhh rasa rindu pula dengan Mak di kampung..uwaaa...juga selamat hari ibu pada Mak Mertua ku di Kuala Terengganu Puan Mariam aka TokYam...Mak Mertua ros tak berapa sihat sekarang, semoga Mak Cepat sembuh ya, dari jauh kami sentiasa daokan Kesihatan Mak.

Dah jadi Ummi pada Kakak Damia dan Anas ni baru ros tahu betapa besarnya pengorbanan dan susah payahnya Mak ros menjaga dan membesarkan ros dahulu, dan bulan 8 nanti InsyaAllah 13 August akan bertambah lagi ahli keluarga kami, anak yang ketiga bakan menyusul, moga dipermudahakan semua urusan, di atas tu ade gambar terkini ros mengandung 26minngu bersamaa 6bulan ++, gambar perut jelah ye, gambar muka malu lah nak tunjuk hihihi :)

Dan dibawah ini ade dua kad hari ibu khas buat semua ibu-ibu dan juga wanita yang melawat jintanmanis.com, pilih lah mane yang berkenan, bunga mawar merahjambu dapat dari kakak damia hari khamis lepas, dan ros nak kongsikan dengan semua. Jangan malu-malu copy dan letak dekat rumah masing-masing ya. : )

pilih yang mane satu berkenan ya, yang kat atas ni atau di bawah ni

ikhlas dari ros, jangan copy gambar makyong Ros tu udah heheeheeee

Yang ni dari Kak JC US

Yang ni dari Mat Gebu Sedenak Johor

Yang ni Dari Kak Azie Johor

Award ni dari Kak Yatt dan Chik Mimi

Yang ni Award dari Love2Cook Klang

Dari Kak Yatie US

kad dari kak Azatie

dari kak Alongroz

Dari Kak Intan

Dari Kak Ayu Singapore

Dari Kak Ummi Kuantan

dari Izzah Muffin Lover

Dari Kak Mida Dubai

Dari Love Klang

Uishhh banyak nye makyong dpt card hari ibu dari kwn-kwn blogger seluruh dunia ni, terima kasih banyak-banyak ya dan terima kasih juga atas doa-doa kawan-kawan semua..: )

Nota: Ros lampirkan sekali award yang ros terima, terima kasih pada semua kawan-kawan blogger yang sudi menglistkan nama ros sebagai penerima award ni, macam dpt anugerah Grammy pulak hihi..sayang semua

Share

 

Comments  

 
+1 #27 hepi life 2012-05-13 08:43
ak pm nk wish hepy mother day especially 4 my mother..i hope u sentiasa sihat,dipanjang kan umur n dimurahkn rezeki..tanpa ibu,siaplah kita!!!
lov u

happy mother day~
Quote
 
 
+1 #26 muhammad amin 2012-05-05 21:17
Quote
 
 
+2 #25 2011-05-19 21:56
cantek lah bunga tu
Quote
 
 
-1 #24 2011-05-08 12:38
:zzz
Quote
 
 
-1 #23 2011-05-08 12:37
mama iesya cantik ...iesya sayang mama .....
Quote
 
 
+2 #22 2011-05-07 16:55
very2 sweet
Quote
 
 
+1 #21 2011-05-06 19:13
i love my mother
Quote
 
 
+3 #20 2010-10-23 10:22
Quoting priscilla:
memang menyentuh hati saya......... :-*

huhu ye ke....seronok jadi ibu ni
Quote
 
 
+2 #19 2010-10-21 21:54
memang menyentuh hati saya.........
Quote
 
 
+1 #18 2010-05-11 19:16
Quoting Azura:
Salam ros, sori lambat sampai....happy mothers day buat ros ye....akak gantung 2kad comel tu ye...mekase ros :)

trima kasih kak azura, sudi trima kad yang tak sberapa dari ros tu, slmt hari ibu juga buat akak ya
Quote
 
 
+1 #17 2010-05-11 15:53
Salam ros, sori lambat sampai....happy mothers day buat ros ye....akak gantung 2kad comel tu ye...mekase ros :)
Quote
 
 
-1 #16 2010-05-09 13:25
Quoting nurindah:
Salam Ros,
Selamat hari ibu. Moga sentiasa dalam lindungan Allah. bahagia selalu...

salam kak nur, selamat hari ibu...terima kasih atas doa tu kak, gembiranya...ros aminkan....
Quote
 
 
+1 #15 2010-05-09 13:25
Quoting kakchik:
Salam Hari Ibu Ros!
Semoga Ros sentiasa gembira menikmati hayat sebagai seorang Ibu di dunia mahupun di di akhirat.
Terima kasih ya untuk kadnya. Kakchik terima dgn hati gembira.
Tak lama lagi bertambahlah 'anak buah' kakchik

kakchik, terima kasih atas doa tu ya kak, ros aminkan, insyaAllah bulan 8 ni, tambah ya a nak buah kakchik...hihi..Selamat hari ibu juga buat kakchik ya
Quote
 
 
0 #14 2010-05-09 13:24
Quoting sariyusa:
semoga dipermudahkan segala urusan.. Selamat Hari Ibu, Ros :-)

Selamat Hari Ibu juga buat kak Yusa ya, salam perkenalan dari ros ya
Quote
 
 
0 #13 2010-05-09 13:23
Quoting love2cook:
Nak gambar Ros la! hehehe...

Happy Mother's Day to U dearie! Love dah ambik card...

There's a card waiting for U too..:)

nak gambar ros ya...hihi..nnt ros letak ya love, tunggu..thanks ya love sudi kasi ros kad mothers day tu, ros dah copy dan gantung kt JMC...so sweett
Quote
 
 
0 #12 2010-05-09 13:22
Quoting cikmn:
salam ros..kakmin dah ambik bunga cantik tu gantung rumah faheem.. :) makasih ros..jaga diri baik2 ye...

terima kasih kakmin sudi terima bunga pink tu...kim slm peluk cium buat faheem ya
Quote
 
 
0 #11 2010-05-09 13:21
Quoting AlongRoz:
Salam Ros, semuga sihat & baby pun sihat. Alaaa.. apasal gambo peyut je...ingatkan betul ler ada gambo ros tadi. TQ kasi kad. Selamat Hari Ibu buat Ros juga. Along pun ada kad untuk Ros tau, nanti amik ya.

terima kasih kak Along sudi bagi ros kad hari ibu, dah copy n tampal dah kt JMC, nak tgk gambar full ke? nnt ros letak ya hihi
Quote
 
 
0 #10 2010-05-09 13:21
Quoting ummi:
Selamat Hari Ibu jugak buat Ros cayang yang jauh di mata...kalau dekat, akak dh bg ciuman hadiah hari ibu buat Ros...amik ni..muaaahhhhhhhhh! !!!! Waaahh dah sihat benor dah nampak perut makyong ni..hehee, take care n have a healthy food ya Ros..

terima kasih kak ummi sudi cium ros hehehehe, dpt hadiah spesel ni dari kak ummi, sukenye, insyaAllah akan sentiasa makan makanan berkhasiat...
Quote
 
 
+1 #9 2010-05-09 12:50
Salam Ros,
Selamat hari ibu. Moga sentiasa dalam lindungan Allah. bahagia selalu...
Quote
 
 
-1 #8 2010-05-09 11:50
Salam Hari Ibu Ros!
Semoga Ros sentiasa gembira menikmati hayat sebagai seorang Ibu di dunia mahupun di di akhirat.
Terima kasih ya untuk kadnya. Kakchik terima dgn hati gembira.
Tak lama lagi bertambahlah 'anak buah' kakchik
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh